På lærermenuen præsenteres undervisningsmaterialer og artikler medbeskrivelser, metoder og idéer om globale og interkulturelle emner. En del har vi selv udviklet, en del er overtaget fra bl.a. Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningssider, EVAM samt Global.dk. Nogle er gamle materialer men vi har fornyet links og kun bibeholdt dem vi stadig finder inspirerende og anvendelige.

Noget materiale indgår i større samlinger, f.eks. Global Undervisning og Globale temaer til ungdomsuddannelserne. De ligger imidlertid også samlede under Materialesamlinger i lærermenuen.

Anvend søgefunktionen hvis du mangler bestemte emner etc.

Ulandsbistand til børn

Med dette materiale gives forskellige indgange til at arbejde med emnet u-landsbistand med udgangspunkt i børns levevilkår.

Fag: dansk, natur og teknik

Det handler om at åbne elevernes øjne mod omverdenen og give dem mulighed for at forholde sig til jævnaldrendes liv i andre lande, at give dem indblik i de enorme forskelle i børns levevilkår og forklare årsager dertil. Det kan sætte dem i stand til at diskutere udviklingsbistand som et middel til at mindske ulighederne. Der ligger en introduktion til at arbejde med emnet:

  • Et godt børneliv
<

Vi anbefaler

De bedste nyheder