Fuld billedstørrelse til f.eks. udprintning eller kopiering vises ikke.

I billedgalleriet ses kun billeder, i præsentationsstørrelse indenfor websidens rammer. Hvordan får jeg fuld størrelse til udskrift.

De fleste billeder findes i fuld skærmstørrelse, og dette fås frem ved at klikke et venstreklik (ikke dobbeltklik) på billedet.

Ved et enkelt højreklik på fuld størrelse billedet fremkaldes en popup menu. Herfra kan der kopieres eller udprintes mm.

Man returnerer til billedgalleriet ved at klikke på knappen øverst til højre i billedet.

I øvrigt må billederne frit kopieres til undervisningsformål, mens de ikke må benyttes kommercielt uden forudgående tilladelse.

Giv din mening om spørgsmål/svar til kende på afstemningen til højre. Har du spørgsmål eller forslag, så skriv til web redaktøren, som du finder under Kontakt.

 

Spørgsmål og svar

Under overskriften spørgsmål/svars (ofte stillede spørgsmål) har vi samlet nogle af de spørgsmål, som mange naturligt stiller, når globalskole skal benyttes. Vi har samlet dem i nogle overordnede kategorier, som vil udvikles i takt med behov, der måtte være af pædagogisk eller teknisk art.

Har I spørgsmå af pædagogisk art bedes I sende redaktionen en mail, er der spørgsmål til det tekniske så send en mail til teknikken. Adresser findes under Kontakt.