På lærermenuen præsenteres undervisningsmaterialer og artikler medbeskrivelser, metoder og idéer om globale og interkulturelle emner. En del har vi selv udviklet, en del er overtaget fra bl.a. Mellemfolkeligt Samvirkes undervisningssider, EVAM samt Global.dk. Nogle er gamle materialer men vi har fornyet links og kun bibeholdt dem vi stadig finder inspirerende og anvendelige.

Noget materiale indgår i større samlinger, f.eks. Global Undervisning og Globale temaer til ungdomsuddannelserne. De ligger imidlertid også samlede under Materialesamlinger i lærermenuen.

Anvend søgefunktionen hvis du mangler bestemte emner etc.

Myanmar: Børn på flugt

Nyt ulandskalendermateriale 2013 "Børn har altid ret" om børn på flugt i Burma/Myanmar. Materialet er udgivet af Dansk flygtningehjælp og består af en elevbog samt en lærervejledning. Begge kan downloades her: www.flygtning.dk/saadan-kan-du-hjælpe/skole.

Til materialet hører hjemmesiden: www.bornharaltidret.dk

Redaktion: Lene Vendelbo (skribent & redaktør), Kristina Søs Henriksen (ansv.) og Julie Nynne Bune. Anne Marie Thirup Christiansen (Pædag. konsulent), Jamie Holmes (Illustr.), Christian Als (Foto), Tina Schembecker (Layout).

Vi anbefaler

De bedste nyheder