Hvordan har I opdelt elevrne i klassetrin?

Globalskole arbejder med materialer der er opdelt til 4 hovedgrupper:

1. Indskolingen – der går fra børnehaveklasse til og med 3 klasse

2. Mellemgruppen går fra 4- 6 klasse

3. Overbygningen går fra 7-9 klasse

4. Ungdomsuddannelserne henvender sig til10 kl. og 1-3 klasse i gymnasium, HF og HTH,HTX.

Vær opmærksom på at nogle af de enkelte materialer selv har sat en mere begrænset eller lidt tværgående aldersdækning. Det betyder at noget materiale angives brugt til 5-7 kl eller er lavet til 8-10 kl. . Der er forskel på klassesammensætningerne, vurder derfor altid om de pågældende forløb eller øvelser kan tilpasses din specielle klasse evt med nogle få rettelser eller tilføjelser.

Giv din mening om spørgsmål/svar til kende på afstemningen til højre. Har du spørgsmål eller forslag, så skriv til web redaktøren, som du finder under Kontakt.

Spørgsmål og svar

Under overskriften spørgsmål/svars (ofte stillede spørgsmål) har vi samlet nogle af de spørgsmål, som mange naturligt stiller, når globalskole skal benyttes. Vi har samlet dem i nogle overordnede kategorier, som vil udvikles i takt med behov, der måtte være af pædagogisk eller teknisk art.

Har I spørgsmå af pædagogisk art bedes I sende redaktionen en mail, er der spørgsmål til det tekniske så send en mail til teknikken. Adresser findes under Kontakt.