Hvordan har I opdelt fagene i menuerne.

Vi har ikke materialer endnu til alle fag. Men vi arbejder med nogle faggrupper, som varierer efter målgruppe og de fag man har på de forskellige klassetrin:

1. Dansk - herunder ideer til elevernes alsidige personlige udvikling

2. Naturfag- i indskolingen natur og teknik- i de større klasser geografi, biologi, mat/fys

3. Historie / samfundsfag -3-10 kl. 8-10 kl.

4. Sprogfag- her hovedsagelig engelsk- men flere ideer kan også bruges til andre sprog

5. Kreative fag - billedkunst, musik, idræt, medier og drama

6. Tværfaglige forløb her angives forskellige fag tilpasset klassetrin - bl.a. med øvelser til IT

Giv din mening om spørgsmål/svar til kende på afstemningen til højre. Har du spørgsmål eller forslag, så skriv til web redaktøren, som du finder under Kontakt.

Spørgsmål og svar

Under overskriften spørgsmål/svars (ofte stillede spørgsmål) har vi samlet nogle af de spørgsmål, som mange naturligt stiller, når globalskole skal benyttes. Vi har samlet dem i nogle overordnede kategorier, som vil udvikles i takt med behov, der måtte være af pædagogisk eller teknisk art.

Har I spørgsmå af pædagogisk art bedes I sende redaktionen en mail, er der spørgsmål til det tekniske så send en mail til teknikken. Adresser findes under Kontakt.